Esküvők és rendezvények

Esküvői helyszín

Töltsék közös életük legszebb napját a Tarnóca Kúriában - tökéletes választás házzasságkötésük, esküvői vacsora és lakodalom helyszínéül.

A Mezőföld szívében megbújó XIX. századbeli klasszicista épület, valaha a Zichy család tulajdonában lévő birtok és impozáns kúria újra a régi fényében ragyog, ahol az 1910-es évek nosztalgiája kiegészül a XXI. század komfortjával. A zöld ligetekkel körülvett hangulatos épület minden igényt kielégítő kishotelként és rendezvényhelyszínként köszönti vendégeit. Kúriánk ajándéka a jegyespárnak egy lakosztály biztosítása.

Vállaljuk szertartások és lakodalmak lebonyolítását belső- és külső rendezvénytermeinkben 60-150 fő létszámig. Szállást 30 fő létszámig a Kúriában tudunk biztosítani, további 30 fő elszállásolására a szomszédos panzióban van lehetőség. A birtok és a Kúria ideális helyszín gyönyörű esküvői fotók készítéséhez. A svédasztalos lakodalmi menü elkészítésétől a díszvacsoráig – igény szerint – állunk szíves rendelkezésükre.

 

Céges és baráti rendezvények

10, 60 és 150 fős belső- és külső rendezvénytermeinkkel állunk rendelkezésükre céges-, családi- vagy baráti összejövetelek lebonyolítására. A szükséges technikai eszközöket (flip chart, projektor, wifi) biztosítani tudjuk.

Programok színes skáláját ajánljuk Önöknek, mint pl.:

  • borkóstoló, pincelátogatás
  • bográcsozás
  • lovas sétakocsikázás
  • hagyományörző játékok

Jól felszerelt, hangulatos éttermünkben igény szerint menü-, büfé- vagy tányérszervizes étkezést egyaránt tudunk biztosítani. Csoportos foglalás esetén, a programhoz igazodva, fél-, illetve teljes panziós ellátást adunk.