Szállás és étkezés

Szállás

A Kúriában összesen 8 db világos, tágas kétágyas szobáinkba várjuk vendégeinket. Ezek közül 1 db akadálymentesített, külön fürdőszobával rendelkező kétágyas szoba a földszinten található. Az emeleten található 7 db kétágyas szoba közül 2 db rendelezik erkéllyel és sarokkádas fürdőszobával, 4 db szoba külön helyiségben pótágyazható és zuhanyzós fürdőszobával felszerelt, 1 db pedig tetőtéri ablakokkal felszerelt, úgynevezett manzárd szoba, zuhanyzós fürdőszobával. A szálloda bababarát, a kisgyermekes családok számára kiságyat, fürdető kádat, etetőszéket és szükség szerint fellépőt biztosítunk.

A szobaár tartalmazza:

  • Ingyenes, őrzött parkolási lehetőség
  • Wi-Fi internet csatlakozási lehetőség

A Kúriától nem messze, a birtok bejáratához közel található még 1 db apartman ház is, melynek bérlésével kapcsolatban kérjük keressen minket elérhetőségeink valamelyikén! Az apartmanház az alábbi helyiségekkel rendelkezik: előtér, szoba, konyha, zuhanyzós fürdőszoba, WC.

 

Foglaljon nálunk szobát néhány kattintással!

 

Étkezés

Jól felszerelt, hangulatos éttermünkben igény szerint biztosítunk menü, büfé, vagy tányérszervizes étkezést. Csoportos foglalás esetén a programhoz igazodva fél- és teljes panziós ellátást adunk, figyelembe véve a  különböző igényeket (vegetáriánus, vagy diétás étkezés)

Az itt tartózkodás idejére az ebéd és vacsoraigényüket kérjük szíveskedjenek a foglalást megelőző nap 12 óráig jelezni írásban az info@tarnocakuria.hu e-mailcímre! Az ételallergiások számára is tudunk étkezési lehetőséget biztosítani. Kérjük ezt jelezzék a foglaláskor!