Esküvők és rendezvények

A romantikus esküvői helyszín

A Tarnóca Kúria tökéletes választás a házzasságkötés, az esküvői vacsora és a lakodalom helyszínéül egyaránt. Továbbá szeretettel ajánljuk a Kúriát és a birtokot eljegyzési, esküvői és családi fotózáshoz is. 

A Mezőföld szívében megbújó XIX. századbeli klasszicista épület, valaha a Zichy család tulajdonában lévő birtok és impozáns kúria újra a régi fényében ragyog, ahol az 1910-es évek nosztalgiája kiegészül a XXI. század komfortjával. A zöld ligetekkel körülvett hangulatos épület minden igényt kielégítő kishotelként és rendezvényhelyszínként köszönti vendégeit. Kúriánk ajándéka a jegyespárnak egy lakosztály biztosítása.

Vállaljuk szertartások és lakodalmak lebonyolítását belső- és külső rendezvénytermeinkben 60-150 fő létszámig. Szállást 30 fő létszámig a Kúriában tudunk biztosítani, további 30 fő elszállásolására a szomszédos panzióban van lehetőség. A birtok és a Kúria ideális helyszín gyönyörű esküvői fotók készítéséhez. A svédasztalos lakodalmi menü elkészítésétől a díszvacsoráig – igény szerint – állunk szíves rendelkezésükre.

 

Ételeinket székesfehérvári éttermünk, a 67Sigma Étterem biztosítja

 

 

Céges, baráti és családi rendezvények

10, 60 és 150 fős belső- és külső rendezvénytermeinkkel állunk rendelkezésükre céges-, családi- vagy baráti összejövetelek lebonyolítására. A szükséges technikai eszközöket (flip chart, projektor, wifi) biztosítani tudjuk. Gyermekbarát lehetőségeket ajánlunk a családok számára, továbbá szeretettel látjuk azokat a vendégeket akik magukkal hozzák kisállataikat is. 

Programjaink színes skálájából íme néhány ajánlat:

  • borkóstoló, pincelátogatás a közeli Szár-hegyre
  • bográcsozás, sátorozás a birtokon
  • piknikezés
  • tavasztól - őszig pihenés a kültéri medencénkben
  • gyermekeknek homokozó és játszótér is rendelkezésre áll

Jól felszerelt, hangulatos éttermünkben igény szerint menü-, büfé- vagy tányérszervizes étkezést egyaránt tudunk biztosítani. Csoportos foglalás esetén, a programhoz igazodva, fél-, illetve teljes panziós ellátást adunk.